Project: 

Plaats: 

Start bouw: 

DROOOM DE WEERD

Lochem

november 2018

EEN KAVEL IN HET PARK AAN DE ACHTERZIJDE VAN HET ZESTIENDE EEUWSE KASTEEL TE LOCHEM. WAAR DE NATUUR DE OVERHAND HEEFT, IEDER KAVEL GRENZEND AAN WATER OMRINGD DOOR BOMEN EN GROEN. MET HET ONTWERP VOOR DROOOM DE WEERD WILDE WIJ VAN JANSSEN&TENHAVE ARCHITECTEN EEN BRUG VORMEN TUSSEN HET PRACHTIGE GROENE LANDSCHAP EN HET NIEUWE PLANGEBIED. DEZE BRUG KOMT SNEL NAAR VOREN ALS MEN NAAR HET ONTWERP KIJKT. EEN EENVOUDIGE WONING VAN VORM MAAR COMPLEX DOOR HET MATERIAAL GEBRUIK. KIJKEND NAAR DE NATUUR KOMEN ENKELE KLEUREN STERK NAAR VOREN; GROEN IN PLANTEN EN GRAS; BRUIN IN HET HOUT EN BLADEREN EN ZWART IN DE BAST VAN EEN BOOM. HET DONKERE EXTERIEUR WORDT GEACCENTUEERD DOOR HET GROEN DAT VIA DE ZIJGEVELS OMHOOG KRUIPT. VIA HET GROENE CANVAS DAT HET KAVEL IS, KLIMPT HET DE WONING OMHOOG. EEN BIJZONDERE SAMENSMELTING VAN KAVEL EN WONING. EIKEN ACCENTEN GEVEN DE WONING EEN WARM KARAKTER.

 Waalwijk | Amsterdam | info@drooom.nl | 06 11 444 943


Privacy beleid                                Algemene voorwaarden