KARAKTER

De eerste ontwerpen in deze fase zullen gemaakt worden met een kop koffie of een glas rode wijn: een goed gesprek, niet over architectuur maar over u. De kleinste dingen in uw leven die u als routine beschouwd en niet zou opmerken als er om gevraagd wordt kunnen een bepalende factor zijn in het ontwerp van uw woning. De kleinste details kunnen de beste aanknopingspunten zijn voor de mooiste ontwerpen. 

Ieder gezin is uniek en maakt daardoor ieder huis anders, is het credo van onze DROOOM architecten. De zelfdragende wanden en daken van het staalbouwframe geven de ontwerp vrijheid die nodig is om uw woning volledig aan te passen op uw levensstijl en woonwensen. Zo kunnen we prachtige vides en spannende doorkijkjes toe passen op ieder gewenste plek in de woning.

DROOOM woningen hebben een bijzonder eigen karakter met daarvoor speciaal geselecteerde materiaal keuzes, de materialen en kleur combinaties worden zo toegepast dat het aansluit bij u als persoon en familie en tevens de identiteit van DROOOM waarborgt.

VORIGE STAP

VOLGENDE STAP