BERGSCHE BOS

DROOOM BERGSCHE BOS

De woning voor desbetreffende familie heeft vele ontwerpen gehad. Deze woning geeft de flexibiliteit van DROOOM aan. Het ontwerp is meerdere malen aangepast om de wens van de klant te realiseren. SAMEN met de DROOOMERS is het uiteindelijke ontwerp gerealiseerd, een zeer leuk proces!

Lezen, terugtrekken van drukte, opslag voor spulletjes uit het bos, waren een aantal van de wensen van de familie. De eettafel keuken en tv hoek zijn in een ruimte geplaatst maar toch gescheiden. De ruimtes zijn met elkaar in connectie maar men kan zich toch afzonderen.

De woning wordt in de natuur geplaatst. Er is gekozen om veel hout en glas toe te passen om de natuur bij de woning te trekken. Om de hedendaagse architectuur en het moderne te benadrukken is er gekozen voor felsplaat. De combinatie mag er wezen.

Er is genoeg ruimte voor opslag, een ligbad en een riante logeerkamer. Tevens is er een groot overstek gerealiseerd om de zon passief te weren en privacy te creëren.

Het overstek wordt op een slimme manier doorgetrokken over de uitbouw. Op deze wijze staat de uitbouw niet los van de woning maar wordt deze er bij betrokken tot 1 geheel.

AFMETING

15X6.5X9 M

5

SLAAPKAMERS

WOONOPPERVLAK

139 M2

INHOUD

675m3

VERDIEPINGEN

2

2

BADKAMERS

WANDEN 6/DAK 9

EPC-NORM

BOUWSOM

-

 Waalwijk | Amsterdam | info@drooom.nl | 06 11444943


Privacy beleid                                Algemene voorwaarden