POSITIONERING

Als u een optie heeft genomen op een kavel of serieus overweegt om die te nemen is de volgende stap het invullen van het kavel. Het kavel zelf vormt namelijk een belangrijk element in het ontwerp van de woning. Het uitzicht en ligging zijn inspiratie voor de eerste contouren van de woning. Er wordt gekeken welke delen van de woning worden geopend door middel van imposante raampartijen of juist worden gesloten. Dit is echter niet alleen visueel van belang, het heeft ook een functioneel belang.

Door slimme ontwerp beslissingen in een vroeg stadium, zoals het bewust raamvrij houden van de noordzijde van de woning, kan de woning energiezuiniger worden gebouwd middels een passiefbouw methodiek. Dit betekent het ontwerp afstemmen op de zon om zo meer gebruik te maken van zonnewarmte om het huis passief op te warmen.

Ieder kavel is evenzo uniek als de familie die er gaat wonen, de juiste balans zoeken om uw DROOOM zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij u en de omgeving is onze passie en kwaliteit.

VORIGE STAP

VOLGENDE STAP